Food test – 100% Plantaardig restaurant

Food test – 100% Plantaardig restaurant

Bekijk de video

Bekijk de video

Copper Branch

In deze vlog deden wij een taste test bij de plantaardige zaak Copper Branch in Almere! Bij Copper Branch vind je plantaardige hamburgers, gezonde bowls en heerlijke wraps. Wij hebben genoten van kleurrijke bowls, sandwiches, wraps, smoothies en nog veel meer lekkers. De missie van Copper Branch is om gezonde, duurzame voeding toegankelijk en vooral ook erg lekker te maken. Ze zijn momenteel gevestigd in Rotterdam, Utrecht, Almere en Nieuwegein. Bekijk de video en ontdek onze ervaring! 

Copper Branch

In deze vlog deden wij een taste test bij de plantaardige zaak Copper Branch in Almere! Bij Copper Branch vind je plantaardige hamburgers, gezonde bowls en heerlijke wraps. Wij hebben genoten van kleurrijke bowls, sandwiches, wraps, smoothies en nog veel meer lekkers. De missie van Copper Branch is om gezonde, duurzame voeding toegankelijk en vooral ook erg lekker te maken. Ze zijn momenteel gevestigd in Rotterdam, Utrecht, Almere en Nieuwegein. Bekijk de video en ontdek onze ervaring!