Traditioneel Grieks uiteten

Traditioneel Grieks uiteten

Bekijk de video

Bekijk de video

Traditioneel Grieks uiteten

Deze vlog hebben we opgenomen tijdens onze vakantie op het Griekse eiland Kreta! We gingen op zoek naar een traditionele Griekse taverna (typisch Grieks restaurant) waar we heerlijke vegetarische gerechtjes konden bestellen. Zo genieten we van allerlei gerechten met lokale, verse ingrediënten. Bekijk de video om te zien hoe heerlijk al deze gerechtjes waren! 

Traditioneel Grieks uiteten

Deze vlog hebben we opgenomen tijdens onze vakantie op het Griekse eiland Kreta! We gingen op zoek naar een traditionele Griekse taverna (typisch Grieks restaurant) waar we heerlijke vegetarische gerechtjes konden bestellen. Zo genieten we van allerlei gerechten met lokale, verse ingrediënten. Bekijk de video om te zien hoe heerlijk al deze gerechtjes waren!