Viral Patisserie – Food test – Nijmegen

Viral Patisserie – Food test – Nijmegen

Bekijk de video

Bekijk de video

Holy Sweets

Voor deze vlog gingen we naar de viral food spot: Holy Sweets in Nijmegen. Bij Holy Sweets patisserie in Nijmegen kun je terecht voor het lekkerste gebak, eclairs, macarons, bonbons, taart en viennoiserie! Holy Sweets maakt gebruik van verse en pure ingrediënten van de beste kwaliteit en verrast je graag met de mooiste en heerlijkste lekkernijen uit de moderne, Franse patisserie. Wij deden een test waarbij we vijf verschillende croissantjes bij hen bestelden en gingen taste testen. Denk aan: amandelcroissant, pain au chocolat, vanille croissant en heel bijzonder ijs! Zeker een aanrader om te bezoeken!

Holy Sweets

Voor deze vlog gingen we naar de viral food spot: Holy Sweets in Nijmegen. Bij Holy Sweets patisserie in Nijmegen kun je terecht voor het lekkerste gebak, eclairs, macarons, bonbons, taart en viennoiserie! Holy Sweets maakt gebruik van verse en pure ingrediënten van de beste kwaliteit en verrast je graag met de mooiste en heerlijkste lekkernijen uit de moderne, Franse patisserie. Wij deden een test waarbij we vijf verschillende croissantjes bij hen bestelden en gingen taste testen. Denk aan: amandelcroissant, pain au chocolat, vanille croissant en heel bijzonder ijs! Zeker een aanrader om te bezoeken!