Viral food snacks testen in Amsterdam – Deel 2

Viral food snacks testen in Amsterdam – Deel 2

Bekijk de video

Bekijk de video

Viral snacks

Chun Café

Chun staat bekend om zijn toasts, Matcha en koffie. TikTok wordt overspoeld met filmpjes van hun toast, die schijnbaar ongelooflijk lekker is. Het wordt ook wel het meest gehypete broodje van Amsterdam genoemd! Nou, we gaan het zien…

Fabel Friet

Je kunt de populairste friet van Amsterdam scoren bij Fabel Friet! Maar ja, daar sta je dan, in de rij te wachten. Hun specialiteit is een unieke mix van vers geraspte Parmezaanse kaas en huisgemaakte truffelmayonaise. Een bijzondere combinatie! De vraag is: is het het wachten waard? 

Winkel 43

De volgende stop: Winkel 43! Ze staan bekend als dé plek met de allerbeste appeltaart in de stad. Ze verkopen er letterlijk honderden punten op een dag! Winkel 43 blijft zelfs open tot 3 uur ’s nachts, voor het geval je midden in de nacht trek krijgt in een stukje appeltaart.

Banketbakkerij Het Koekemannetje

Bij het Koekemannetje vind je heerlijke koekjes van eigen deeg. Ze worden hier elke dag vers en ambachtelijk met de hand gemaakt. Ze serveren 3 soorten koekjes: Melkchocolade, Pure Chocolade, Witte Chocolade, Brownie en Matcha! Wij testen de Brownie en Witte chocolade.

La Crêperie

Een hotspot voor toeristen, waar alles typisch Hollands is: wafels, poffertjes, stroopwafels en nog veel meer lekkernijen. Maar daar betaal je dan ook wel wat voor… Wij kozen voor een hele bijzondere wafel, vol met kinderchocolade, stroopwafel en caramel.

Viral snacks

Chun Café

Chun staat bekend om zijn toasts, Matcha en koffie. TikTok wordt overspoeld met filmpjes van hun toast, die schijnbaar ongelooflijk lekker is. Het wordt ook wel het meest gehypete broodje van Amsterdam genoemd! Nou, we gaan het zien…

Fabel Friet

Je kunt de populairste friet van Amsterdam scoren bij Fabel Friet! Maar ja, daar sta je dan, in de rij te wachten. Hun specialiteit is een unieke mix van vers geraspte Parmezaanse kaas en huisgemaakte truffelmayonaise. Een bijzondere combinatie! De vraag is: is het het wachten waard? 

Winkel 43

De volgende stop: Winkel 43! Ze staan bekend als dé plek met de allerbeste appeltaart in de stad. Ze verkopen er letterlijk honderden punten op een dag! Winkel 43 blijft zelfs open tot 3 uur ’s nachts, voor het geval je midden in de nacht trek krijgt in een stukje appeltaart.

Banketbakkerij Het Koekemannetje

Bij het Koekemannetje vind je heerlijke koekjes van eigen deeg. Ze worden hier elke dag vers en ambachtelijk met de hand gemaakt. Ze serveren 3 soorten koekjes: Melkchocolade, Pure Chocolade, Witte Chocolade, Brownie en Matcha! Wij testen de Brownie en Witte chocolade.

La Crêperie

Een hotspot voor toeristen, waar alles typisch Hollands is: wafels, poffertjes, stroopwafels en nog veel meer lekkernijen. Maar daar betaal je dan ook wel wat voor… Wij kozen voor een hele bijzondere wafel, vol met kinderchocolade, stroopwafel en caramel.