Viral food snacks testen in Amsterdam – Deel 1

Viral food snacks testen in Amsterdam – Deel 1

Bekijk de video

Bekijk de video

Viral snacks

Hierbij weer een nieuwe vlog waarin we in Amsterdam de meest virale snacks gaan testen. We gaan langs bij een aantal geweldige plekken:

Lourens

We begonnen bij bakkerij Lourens voor een verse Crookie: een perfecte combinatie van een croissant en een chocolate chip cookie. De crookie ontstond toen bakker Stéphane zijn croissant vulde met koekjesdeeg in de populaire bakkerij Maison Louvard in Parijs. En ja… inmiddels worden bij die bakkerij zo’n 15.000 crookies per dag verkocht. Bakkerij Lourens op de Oude Leliestraat verkoopt de Crookie ook en ook daar zijn ze enorm populair. En terecht, want wauw, dit wordt echt een vaste stop voor als we in Amsterdam zijn.

Polaberry

Bij Polaberry combineren ze vers fruit met rijke Belgische chocolade en maken ze hier echt kunstwerkjes van! Het bekendste zijn de prachtige aardbeien versierd met verschillende decoraties en smaken. Echt prachtig! Zeker ook een origineel cadeau-idee.

Van Stapele Koekmakerij 

Een koekjeswinkel aan het Spui in Amsterdam, waar slechts één soort koekje wordt gemaakt. Versgebakken koeken met zachte witte chocolade in het midden. Houd er wel rekening mee dat het druk kan zijn… Zoals in de vlog te zien hebben we wel even in de rij moeten staan, maar het was zeker een bijzonder koekje. 

Hans Egstore bakkerij

Deze bakkerij staat bekend om de verse croissants, zuurdesembrood en uiteraard de zoete stroopwafels. Een stroopwafel mag natuurlijk niet ontbreken bij een virale food snack, hoewel ze wel wat prijzig zijn voor €7.50 per stroopwafel.

Milky

Milky staat bekend om hun crepes & pancakes. Wow, deze zagen er echt geweldig uit. Geweldige crepes! Een echte aanrader om te bezoeken. En wat een keuze zeg… Wij gingen voor een crepe met lotus, witte chocolade, aardbeien, slagroom en lotus koekjes.

Viral snacks

Hierbij weer een nieuwe vlog waarin we in Amsterdam de meest virale snacks gaan testen. We gaan langs bij een aantal geweldige plekken:

Lourens

We begonnen bij bakkerij Lourens voor een verse Crookie: een perfecte combinatie van een croissant en een chocolate chip cookie. De crookie ontstond toen bakker Stéphane zijn croissant vulde met koekjesdeeg in de populaire bakkerij Maison Louvard in Parijs. En ja… inmiddels worden bij die bakkerij zo’n 15.000 crookies per dag verkocht. Bakkerij Lourens op de Oude Leliestraat verkoopt de Crookie ook en ook daar zijn ze enorm populair. En terecht, want wauw, dit wordt echt een vaste stop voor als we in Amsterdam zijn.

Polaberry

Bij Polaberry combineren ze vers fruit met rijke Belgische chocolade en maken ze hier echt kunstwerkjes van! Het bekendste zijn de prachtige aardbeien versierd met verschillende decoraties en smaken. Echt prachtig! Zeker ook een origineel cadeau-idee.

Van Stapele Koekmakerij 

Een koekjeswinkel aan het Spui in Amsterdam, waar slechts één soort koekje wordt gemaakt. Versgebakken koeken met zachte witte chocolade in het midden. Houd er wel rekening mee dat het druk kan zijn… Zoals in de vlog te zien hebben we wel even in de rij moeten staan, maar het was zeker een bijzonder koekje. 

Hans Egstore bakkerij

Deze bakkerij staat bekend om de verse croissants, zuurdesembrood en uiteraard de zoete stroopwafels. Een stroopwafel mag natuurlijk niet ontbreken bij een virale food snack, hoewel ze wel wat prijzig zijn voor €7.50 per stroopwafel.

Milky

Milky staat bekend om hun crepes & pancakes. Wow, deze zagen er echt geweldig uit. Geweldige crepes! Een echte aanrader om te bezoeken. En wat een keuze zeg… Wij gingen voor een crepe met lotus, witte chocolade, aardbeien, slagroom en lotus koekjes.