Wijntour zonder alcohol – WijnSpijs Wandeling Arnhem

Wijntour zonder alcohol – WijnSpijs Wandeling Arnhem

Bekijk de video

Bekijk de video

WijnSpijs Wandeling

Wij waren in Arnhem om leuke, nieuwe hotspots te ontdekken, en dan is de WijnSpijs wandeling echt ideaal. In één middag kunnen we maar liefst 6 verschillende restaurants ervaren, elk met hun eigen unieke hapjes en drankjes.

Mejuffrouw Janssen

We starten onze dag bij Mejuffrouw Janssen, een charmant eetcafé met een bourgondische sfeer. Hier hebben we genoten van een verfrissende alcoholvrije wijn en een vegetarische carpaccio van courgette en feta.

Café Arnhem

Vervolgens liepen we door naar Caf√© Arnhem, gelegen op de bruisende Korenmarkt. Dit duurzame restaurant staat bekend om zijn authentieke gerechten, bereid met zorgvuldig geselecteerde ingredi√ęnten. Wij kregen hier een heel bijzonder drankje, namelijk een alcoholvrije cocktail en een heerlijk warm vegetarische gerechtje, met oog voor detail bereid en prachtig gepresenteerd.

Minasan

En door naar het 3e restaurant Minasan, een cocktailbar met Aziatische gerechtjes, waar wij voor de afwisseling even een lekkere latte dronken en een carppacio kregen van knolselderij.

’t Volk

’t Volk in Arnhem biedt een unieke twist aan populaire gerechten, waarbij comfort food wordt gecombineerd met een fine dining experience. Hier hebben we genoten van een vlierbloesem wijntje en een warm hapje, zoals de heerlijke gyoza.

Donna Pazzo

Het volgende restaurant Donna Pazza vonden wij echt ge-wel-dig. Een super stijlvol Italiaans restaurant en de gerechtjes wauw. Hier proeven we een alcoholvrije cocktail en laten we ons verrassen door de prachtige vegetarische gerechten. Zeker een aanrader!

Restaurant Sky

We eindigen onze foodtour bij Restaurant Sky, waar klassieke gerechten een moderne twist krijgen met een fine dining concept. Ook echt een mooi, luxe restaurant waarbij we weer heerlijke vegetarische gerechtjes kregen die er ook echt als kunstwerkjes uitzagen.

En dat was de tour! Zeker een aanrader en super leuk als je nieuwe plekjes wilt ontdekken.

WijnSpijs Wandeling

Wij waren in Arnhem om leuke, nieuwe hotspots te ontdekken, en dan is de WijnSpijs wandeling echt ideaal. In één middag kunnen we maar liefst 6 verschillende restaurants ervaren, elk met hun eigen unieke hapjes en drankjes.

Mejuffrouw Janssen

We starten onze dag bij Mejuffrouw Janssen, een charmant eetcafé met een bourgondische sfeer. Hier hebben we genoten van een verfrissende alcoholvrije wijn en een vegetarische carpaccio van courgette en feta.

Café Arnhem

Vervolgens liepen we door naar Caf√© Arnhem, gelegen op de bruisende Korenmarkt. Dit duurzame restaurant staat bekend om zijn authentieke gerechten, bereid met zorgvuldig geselecteerde ingredi√ęnten. Wij kregen hier een heel bijzonder drankje, namelijk een alcoholvrije cocktail en een heerlijk warm vegetarische gerechtje, met oog voor detail bereid en prachtig gepresenteerd.

Minasan

En door naar het 3e restaurant Minasan, een cocktailbar met Aziatische gerechtjes, waar wij voor de afwisseling even een lekkere latte dronken en een carppacio kregen van knolselderij.

’t Volk

’t Volk in Arnhem biedt een unieke twist aan populaire gerechten, waarbij comfort food wordt gecombineerd met een fine dining experience. Hier hebben we genoten van een vlierbloesem wijntje en een warm hapje, zoals de heerlijke gyoza.

Donna Pazzo

Het volgende restaurant Donna Pazza vonden wij echt ge-wel-dig. Een super stijlvol Italiaans restaurant en de gerechtjes wauw. Hier proeven we een alcoholvrije cocktail en laten we ons verrassen door de prachtige vegetarische gerechten. Zeker een aanrader!

Restaurant Sky

We eindigen onze foodtour bij Restaurant Sky, waar klassieke gerechten een moderne twist krijgen met een fine dining concept. Ook echt een mooi, luxe restaurant waarbij we weer heerlijke vegetarische gerechtjes kregen die er ook echt als kunstwerkjes uitzagen.

En dat was de tour! Zeker een aanrader en super leuk als je nieuwe plekjes wilt ontdekken.