Eten bij een unieke food spot in Twente

Eten bij een unieke food spot in Twente

Bekijk de video

Bekijk de video

No.9 Food & Art

Deze keer nemen we je mee naar een unieke food spot in Twente, namelijk: No.9 Food & Art in Nijverdal! Bij Numero 9 draait alles om lekker én gezond eten. Met hun focus op lokale, biologische en pure ingrediënten, vinden wij dit echt de ideale plek om heen te gaan en te genieten van heerlijke maaltijden, zonder schuldgevoel!

Op de menukaart van Numero 9 vind je allerlei biologische producten van lokale leveranciers. Het is vooral ook geschikt voor mensen met specifieke dieetwensen zoals vegetarisch, veganistisch, lactosevrij, glutenvrij en notenvrij.

Daarnaast staan ook onze eigen Natural Blend lattes en ontbijtjes op de menukaart! Tijdens onze brunch genieten we van een heerlijke Matcha latte, Collageen latte en ontbijtjes zoals de Beauty Pancakes en Anti-stress Oats. Bekijk onze Natural Blend producten hierAls je in de buurt bent is No.9 absoluut een must-visit!

Bekijk Instagrampagina

No.9 Food & Art

Deze keer nemen we je mee naar een unieke food spot in Twente, namelijk: No.9 Food & Art in Nijverdal! Bij Numero 9 draait alles om lekker én gezond eten. Met hun focus op lokale, biologische en pure ingrediënten, vinden wij dit echt de ideale plek om heen te gaan en te genieten van heerlijke maaltijden, zonder schuldgevoel!

Op de menukaart van Numero 9 vind je allerlei biologische producten van lokale leveranciers. Het is vooral ook geschikt voor mensen met specifieke dieetwensen zoals vegetarisch, veganistisch, lactosevrij, glutenvrij en notenvrij.

Daarnaast staan ook onze eigen Natural Blend lattes en ontbijtjes op de menukaart! Tijdens onze brunch genieten we van een heerlijke Matcha latte, Collageen latte en ontbijtjes zoals de Beauty Pancakes en Anti-stress Oats. Bekijk onze Natural Blend producten hierAls je in de buurt bent is No.9 absoluut een must-visit!

Bekijk Instagrampagina