Een weekend naar Alkmaar – Dag 2

Een weekend naar Alkmaar – Dag 2

Bekijk de video

Bekijk de video

Natural Blend

We begonnen de dag met onze Natural Blend lattes. Dit zijn 100% natuurlijke superfood blends, vol met voedzame ingrediënten, vitamines en mineralen. Zowel gezond als lekker en heerlijk om lattes mee te maken of toe te voegen aan je ontbijtjes!

Zo verkopen wij een:

✦ Collageen blend: deze roze blend bevordert de natuurlijke collageenproductie en hydrateert je huid, haar en nagels van binnenuit.

✦ Anti-stress blend: zorgt voor innerlijke rust en ontspanning en heeft een kaneel-chocolade smaak.

✦ Matcha blend: geeft je meer energie en focus met een natuurlijke cafeïne boost. 

Kaatjes Bakery Café

Bij Kaatjes Bakery café genoten we van de beste smoothiebowls! Zo bestelden we de Chunky Monkey bowl met kokos, cashew, pindakaas, banaan en chocolade, en de Acai bowl met blauwe bes, banaan en kokos flakes. En de presentatie was echt ge-wel-dig.  

Bekijk Instagrampagina

Sweet Antiques 

In het oude stadsdeel van Alkmaar ontdekten we Sweet Antiques, een authentieke snoepwinkel waar je je ogen uitkijkt! Je kunt hier genieten van allerlei lekkernijen, zoals ambachtelijke ijscoupes en huisgemaakte bonbons in een nostalgische sfeer. 

Bekijk Instagrampagina

Sencha Lunchstore

Een bezoek aan Alkmaar is niet compleet zonder een stop bij Sencha Lunchstore! Je kan hier genieten van heerlijke lunchgerechten, koffie en huisgemaakte taartjes. Zo bestelden wij heerlijke taartjes en bijzondere lattes. Je kan hier ook terecht voor veel veganistische opties en glutenvrije lekkernijen. Een must-visit voor iedereen die Alkmaar bezoekt!

Bekijk Instagrampagina

Ons verblijf

Wij verblijven in dit luxe appartement van Urban Home Stay in het hart van Alkmaar! Vanaf het appartement loop je zo het centrum van Alkmaar in. De keuken is voorzien van alle moderne gemakken, inclusief een luxe koffiezetapparaat voor heerlijke lattes. De badkamer is modern en heeft een ruime douche. In de woonkamer vind je een flatscreen-tv (met Netflix), ideaal voor een ontspannen filmavondje! Daarnaast beschikt het appartement over twee slaapkamers met tweepersoonsbedden.

Bekijk accommodatie

Natural Blend

We begonnen de dag met onze Natural Blend lattes. Dit zijn 100% natuurlijke superfood blends, vol met voedzame ingrediënten, vitamines en mineralen. Zowel gezond als lekker en heerlijk om lattes mee te maken of toe te voegen aan je ontbijtjes!

Zo verkopen wij een:

✦ Collageen blend: deze roze blend bevordert de natuurlijke collageenproductie en hydrateert je huid, haar en nagels van binnenuit.

✦ Anti-stress blend: zorgt voor innerlijke rust en ontspanning en heeft een kaneel-chocolade smaak.

✦ Matcha blend: geeft je meer energie en focus met een natuurlijke cafeïne boost. 

Kaatjes Bakery Café

Bij Kaatjes Bakery café genoten we van de beste smoothiebowls! Zo bestelden we de Chunky Monkey bowl met kokos, cashew, pindakaas, banaan en chocolade, en de Acai bowl met blauwe bes, banaan en kokos flakes. En de presentatie was echt ge-wel-dig. 

Bekijk Instagrampagina

Sweet Antiques 

In het oude stadsdeel van Alkmaar ontdekten we Sweet Antiques, een authentieke snoepwinkel waar je je ogen uitkijkt! Je kunt hier genieten van allerlei lekkernijen, zoals ambachtelijke ijscoupes en huisgemaakte bonbons in een nostalgische sfeer. 

Bekijk Instagrampagina

Sencha Lunchstore

Een bezoek aan Alkmaar is niet compleet zonder een stop bij Sencha Lunchstore! Je kan hier genieten van heerlijke lunchgerechten, koffie en huisgemaakte taartjes. Zo bestelden wij heerlijke taartjes en bijzondere lattes. Je kan hier ook terecht voor veel veganistische opties en glutenvrije lekkernijen. Een must-visit voor iedereen die Alkmaar bezoekt!

Bekijk Instagrampagina

Ons verblijf

Wij verblijven in dit luxe appartement van Urban Home Stay in het hart van Alkmaar! Vanaf het appartement loop je zo het centrum van Alkmaar in. De keuken is voorzien van alle moderne gemakken, inclusief een luxe koffiezetapparaat voor heerlijke lattes. De badkamer is modern en heeft een ruime douche. In de woonkamer vind je een flatscreen-tv (met Netflix), ideaal voor een ontspannen filmavondje! Daarnaast beschikt het appartement over twee slaapkamers met tweepersoonsbedden.

Bekijk accommodatie