Een weekend naar Alkmaar – Dag 1

Een weekend naar Alkmaar – Dag 1

Bekijk de video

Bekijk de video

Ons verblijf

Wij verblijven in dit luxe appartement van Urban Home Stay in het hart van Alkmaar! Vanaf het appartement loop je zo het centrum van Alkmaar in. De keuken is voorzien van alle moderne gemakken, inclusief een luxe koffiezetapparaat voor heerlijke lattes. De badkamer is modern en heeft een ruime douche. In de woonkamer vind je een flatscreen-tv (met Netflix), ideaal voor een ontspannen filmavondje! Daarnaast beschikt het appartement over twee slaapkamers met tweepersoonsbedden.

Bekijk accommodatie

ECHT Alkmaar

Een prachtige zaak waar je kunt genieten van heerlijke ontbijt- en lunchgerechten en warme drankjes. Wij bestelden hier de heerlijke Avocado pancakes en French pancakes (met kaneelsuiker en mascarpone).

Bekijk Instagrampagina

Le Sushi and More

Le Sushi and More is hét adres in Alkmaar om sushi af te halen of thuis te laten bezorgen. Zo genoten wij van heerlijke vegatarische sushi met onder andere avocado, komkommer, mango. Heel vers en super lekker!

Bekijk Instagrampagina

Ons verblijf

Wij verblijven in dit luxe appartement van Urban Home Stay in het hart van Alkmaar! Vanaf het appartement loop je zo het centrum van Alkmaar in. De keuken is voorzien van alle moderne gemakken, inclusief een luxe koffiezetapparaat voor heerlijke lattes. De badkamer is modern en heeft een ruime douche. In de woonkamer vind je een flatscreen-tv (met Netflix), ideaal voor een ontspannen filmavondje! Daarnaast beschikt het appartement over twee slaapkamers met tweepersoonsbedden.

Bekijk accommodatie

ECHT Alkmaar

Een prachtige zaak waar je kunt genieten van heerlijke ontbijt- en lunchgerechten en warme drankjes. Wij bestelden hier de heerlijke Avocado pancakes en French pancakes (met kaneelsuiker en mascarpone).

Bekijk Instagrampagina

Le Sushi and More

Le Sushi and More is hét adres in Alkmaar om sushi af te halen of thuis te laten bezorgen. Zo genoten wij van heerlijke vegatarische sushi met onder andere avocado, komkommer, mango. Heel vers en super lekker!

Bekijk Instagrampagina