Eten bij het slechtst beoordeelde restaurant in Amsterdam

Slechtst beoordeelde restaurant in Amsterdam

Bekijk de video

Bekijk de video

Italiaans restaurant

In deze vlog nemen we jullie mee in terwijl we gaan dineren bij het slechtst beoordeelde restaurant in Amsterdam! Dit is een Italiaans restaurant gevestigd aan het Rembrandtplein. Wat staat ons te wachten op het gebied van smaak, service en sfeer?

Bekijk de video en ontdek welke verrassingen ons te wachten staan!

Italiaans restaurant

In deze vlog nemen we jullie mee in terwijl we gaan dineren bij het slechtst beoordeelde restaurant in Amsterdam! Dit is een Italiaans restaurant gevestigd aan het Rembrandtplein. Wat staat ons te wachten op het gebied van smaak, service en sfeer?

Bekijk de video en ontdek welke verrassingen ons te wachten staan!