De leukste food spots in Zwolle

De leukste food spots in Zwolle

Bekijk de video

Bekijk de video

Everyday Bread

Onze dag begint bij Everyday Bread! Deze zaak is ontstaan met het idee om het lekkerste en natuurlijkste brood en banket van Nederland te verkopen, met alleen natuurlijke en eerlijke ingredi├źnten. Maar wij waren vooral benieuwd naar de prachtige smoothiebowls die ze hier serveren. De Acai bowl en Dragonbowl zijn absoluut een aanrader! Naast Zwolle hebben ze ook nog een filiaal in Hattem.

Instagram Everyday Bread

Sara’s Sweets

Next stop: Sara’s Sweets, oftewel de zoetste plek van Zwolle! Hier hebben ze een overvloed aan gebakjes, muffins, pannenkoeken en meer. Wij kozen voor de zelf samengestelde American pancakes en Red Velvet french toast. Deze plek is een paradijs voor de zoetekauw, maar ook voor kinderfeestjes, workshops en thema tafels kan je hier terecht.┬á

Instagram Sara’s Sweets

Jantjes Lief

Bij de lunchroom Jantjes Lief voelt het alsof je thuis komt. De knusse inrichting zorgt voor een gemoedelijke huiskamersfeer. Er is hier geen specifieke menukaart; laat je verrassen door al het zelfgemaakte lekkers! Wij genoten hier van de versgebakken Appelkoek en Caramel Popcorn Cheesecake. Heerlijk! 

Instagram Jantjes Lief

Kattencaf├ę Skatjes

Hier kan je omringt door katten genieten van lekkernijen. Bij Kattencaf├ę Skatjes is het mogelijk om te lunchen, te genieten van een high tea of een smakelijk gebakje bij de koffie. Zo serveren ze sandwiches, salades en taartjes zoals de Kitty Cupcake en Homemade Purrownie die wij hebben besteld. De knusse huiskamersfeer van Kattencaf├ę Skatjes maakt de ervaring des te bijzonder. Het is zeker de moeite waard om deze unieke combinatie van lekker eten en knuffelen met katten zelf te ervaren!┬á

We hebben hier ook een aparte vlog van gemaakt. Deze kan je hier bekijken!

Instagram Kattencaf├ę Skatjes

Everyday Bread

Onze dag begint bij Everyday Bread! Deze zaak is ontstaan met het idee om het lekkerste en natuurlijkste brood en banket van Nederland te verkopen, met alleen natuurlijke en eerlijke ingredi├źnten. Maar wij waren vooral benieuwd naar de prachtige smoothiebowls die ze hier serveren. De Acai bowl en Dragonbowl zijn absoluut een aanrader! Naast Zwolle hebben ze ook nog een filiaal in Hattem.

Instagram Everyday Bread

Sara’s Sweets

Next stop: Sara’s Sweets, oftewel de zoetste plek van Zwolle! Hier hebben ze een overvloed aan gebakjes, muffins, pannenkoeken en meer. Wij kozen voor de zelf samengestelde American pancakes en Red Velvet french toast. Deze plek is een paradijs voor de zoetekauw, maar ook voor kinderfeestjes, workshops en thema tafels kan je hier terecht.┬á

Instagram Sara’s Sweets

Jantjes Lief

Bij de lunchroom Jantjes Lief voelt het alsof je thuis komt. De knusse inrichting zorgt voor een gemoedelijke huiskamersfeer. Er is hier geen specifieke menukaart; laat je verrassen door al het zelfgemaakte lekkers! Wij genoten hier van de versgebakken Appelkoek en Caramel Popcorn Cheesecake. Heerlijk! 

Instagram Jantjes Lief

Kattencaf├ę Skatjes

Hier kan je omringt door katten genieten van lekkernijen. Bij Kattencaf├ę Skatjes is het mogelijk om te lunchen, te genieten van een high tea of een smakelijk gebakje bij de koffie. Zo serveren ze sandwiches, salades en taartjes zoals de Kitty Cupcake en Homemade Purrownie die wij hebben besteld. De knusse huiskamersfeer van Kattencaf├ę Skatjes maakt de ervaring des te bijzonder. Het is zeker de moeite waard om deze unieke combinatie van lekker eten en knuffelen met katten zelf te ervaren!┬á

We hebben hier ook een aparte vlog van gemaakt. Deze kan je hier bekijken!

Instagram Kattencaf├ę Skatjes