Eten bij het kattencafé in Zwolle

Eten bij het kattencafé in Zwolle

Bekijk de video

Bekijk de video

Kattencafé Skatjes

In deze vlog brengen we een bezoek aan Kattencafé Skatjes in Zwolle! Hier kan je omringt door katten genieten van lekkernijen.

Bij Kattencafé Skatjes is het mogelijk om te lunchen, te genieten van een high tea of een smakelijk gebakje bij de koffie. Zo serveren ze sandwiches, salades en taartjes zoals de Kitty Cupcake en Homemade Purrownie die wij hebben besteld.

Maak kennis met de kattenbewoners, waaronder Paulo, Lux, Harm, Nova en Pippa, die vrij rondlopen en zorgen voor een speelse en ontspannen sfeer. De knusse huiskamersfeer van Kattencafé Skatjes maakt de ervaring des te bijzonder.

Het is zeker de moeite waard om deze unieke combinatie van lekker eten en knuffelen met katten zelf te ervaren! 

Kattencafé Skatjes

In deze vlog brengen we een bezoek aan Kattencafé Skatjes in Zwolle! Hier kan je omringt door katten genieten van lekkernijen.

Bij Kattencafé Skatjes is het mogelijk om te lunchen, te genieten van een high tea of een smakelijk gebakje bij de koffie. Zo serveren ze sandwiches, salades en taartjes zoals de Kitty Cupcake en Homemade Purrownie die wij hebben besteld.

Maak kennis met de kattenbewoners, waaronder Paulo, Lux, Harm, Nova en Pippa, die vrij rondlopen en zorgen voor een speelse en ontspannen sfeer. De knusse huiskamersfeer van Kattencafé Skatjes maakt de ervaring des te bijzonder.

Het is zeker de moeite waard om deze unieke combinatie van lekker eten en knuffelen met katten zelf te ervaren!