Eten testen in de Westfield Mall of the Netherlands

Eten testen in de Westfield Mall of the Netherlands

Bekijk de video

Bekijk de video

Mado, The Avocado show, Vapiano…

In deze vlog nemen wij jullie mee naar het grootste winkelcentrum van Nederland, de Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam! Met meer dan 250 winkels en restaurants is dit gebouw in de Randstad een echt shop- en eetparadijs.

Wij gaan verschillende eetgelegenheden testen die dit winkelcentrum te bieden heeft! Van heerlijke bao buns en gyoza bij Ohana Poke tot smaakvol Turks brood bij Mado, en niet te vergeten, de verrukkelijke tiramisu bij Vapiano.

En natuurlijk brengen we een bezoek aan de beroemde Avocado Show!

Benieuwd naar onze culinaire ontdekkingen en welke smaakvolle verrassingen we gaan proberen in de Westfield Mall of the Netherlands? Bekijk de vlog!

Mado, The Avocado show, Vapiano…

In deze vlog nemen wij jullie mee naar het grootste winkelcentrum van Nederland, de Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam! Met meer dan 250 winkels en restaurants is dit gebouw in de Randstad een echt shop- en eetparadijs.

Wij gaan verschillende eetgelegenheden testen die dit winkelcentrum te bieden heeft! Van heerlijke bao buns en gyoza bij Ohana Poke tot smaakvol Turks brood bij Mado, en niet te vergeten, de verrukkelijke tiramisu bij Vapiano.

En natuurlijk brengen we een bezoek aan de beroemde Avocado Show!

Benieuwd naar onze culinaire ontdekkingen en welke smaakvolle verrassingen we gaan proberen in de Westfield Mall of the Netherlands? Bekijk de vlog!