Een dag naar Brussel

Een dag naar Brussel

Bekijk de video

Bekijk de video

De leukste food spots, Manneken pis en shoppen!

We starten onze dag voor en ontbijtje bij Oats day long, een gezellige havermoutbar, waar we genoten van heerlijke havermout bowls en een oat cinnamon roll. Perfect voor een voedzaam ontbijt, lunch of tussendoortje!

Daarna gingen we Brussel verkennen en liepen we naar de prachtige Grote Markt, omringd door indrukwekkende historische gebouwen. Echt een schilderachtig plein wat zeker een hoogtepunt is om te bezoeken als je in Brussel bent! Hier genieten we natuurlijk ook van de lokale chocolaterieën met Belgische bonbons.

En wat is een bezoek aan Brussel zonder de zoektocht naar de perfecte Belgische wafel? Wij proeven een verrukkelijke combinatie van witte chocolade en speculoos.

En dan het icoon van Brussel: Manneken Pis. Deze kan natuurlijk niet missen tijdens deze dag in Brussel. Ondanks dat niet alle winkels open zijn op zondag, nemen we de tijd om te winkelen en verkennen we de Sint Hubertus galerijen, waar we de verleidingen van de verschillende chocolaterieën natuurlijk niet kunnen weerstaan. 

Onze dag eindigt met een heerlijk diner bij Barouche, waar we genieten van falafel bowls, zoete aardappelfriet en hun bekende pita bread. Een smaakvolle afsluiter van een top dag in Brussel! 

De leukste food spots, Manneken pis en shoppen!

We starten onze dag voor en ontbijtje bij Oats day long, een gezellige havermoutbar, waar we genoten van heerlijke havermout bowls en een oat cinnamon roll. Perfect voor een voedzaam ontbijt, lunch of tussendoortje!

Daarna gingen we Brussel verkennen en liepen we naar de prachtige Grote Markt, omringd door indrukwekkende historische gebouwen. Echt een schilderachtig plein wat zeker een hoogtepunt is om te bezoeken als je in Brussel bent! Hier genieten we natuurlijk ook van de lokale chocolaterieën met Belgische bonbons.

En wat is een bezoek aan Brussel zonder de zoektocht naar de perfecte Belgische wafel? Wij proeven een verrukkelijke combinatie van witte chocolade en speculoos.

En dan het icoon van Brussel: Manneken Pis. Deze kan natuurlijk niet missen tijdens deze dag in Brussel. Ondanks dat niet alle winkels open zijn op zondag, nemen we de tijd om te winkelen en verkennen we de Sint Hubertus galerijen, waar we de verleidingen van de verschillende chocolaterieën natuurlijk niet kunnen weerstaan. 

Onze dag eindigt met een heerlijk diner bij Barouche, waar we genieten van falafel bowls, zoete aardappelfriet en hun bekende pita bread. Een smaakvolle afsluiter van een top dag in Brussel!