24 uur in Utrecht

24 uur in Utrecht

Bekijk de video

Bekijk de video

Overnachten in het Hampton hotel

Wij verbleven in het Hampton bij Hilton, gelegen in winkelcentrum Hoog Catharijne, naast de Jaarbeurs. Alle centrumbezienswaardigheden zijn op loopafstand, en het Utrecht Centraal Station ligt op slechts vijf minuten lopen. Qua locatie dus echt ideaal! Je kan hier overnachten vanaf €99 per nacht. Optioneel ontbijt is beschikbaar.

Bekijk verblijf

Koffie met taart bij Koffiebar Bakkerij Kluts

Ontdek de gezellige vegan bakkerij en koffiebar, Koffiebar Bakkerij Kluts, in het hart van het centrum. Wij genoten hier van lekkere lattes met een zoete traktatie, zoals de choco mousse framboos taart en kaneelbol. Alles is hier vegan.

Instagram Koffiebar Bakkerij Kluts

Diner bij Jasmijn & Ik

Wij beleefden een culinaire ervaring bij Jasmijn & Ik, een Aziatisch restaurant waar Thaise, Vietnamese en Chinese koks alles zelf maken. Van dumplings tot langzaam geroosterde Thaise chilipasta, alle gerechten worden bereid met verse ingrediënten. Wij namen het verrassingsmenu met diverse gerechten en een dessert. Ze hebben hier ook genoeg vegetarische opties!

Instagram Jasmijn & Ik

Verlichte stadstour Utrecht Lumen

In de avond gingen wij mee op een verlichte stadstour, Utrecht Lumen. Hierbij ontdekten wij mooie plekjes en de verhalen achter verschillende kunstwerken. Een unieke inkijk in de geschiedenis van de stad!

Taartje bij Toetje

Tijdens onze wandeling door de stad kwamen we spontaan Toetje tegen, een verrassend zaakje met heerlijke huisgemaakte taartjes. Zeker een aanrader om hier te genieten van één van hun lekkernijen.

Instagram Toetje

Lunchen bij Tijm

Bij Tijm kun je terecht voor koffie, ontbijt, taartjes of lunch to stay/to go. Probeer de heerlijke loaded naan, pita bread en pokebowl met verse ingrediënten. Deze vonden wij een echte aanrader!

 

Instagram Tijm

Overnachten in het Hampton hotel

Wij verbleven in het Hampton bij Hilton, gelegen in winkelcentrum Hoog Catharijne, naast de Jaarbeurs. Alle centrumbezienswaardigheden zijn op loopafstand, en het Utrecht Centraal Station ligt op slechts vijf minuten lopen. Qua locatie dus echt ideaal! Je kan hier overnachten vanaf €99 per nacht. Optioneel ontbijt is beschikbaar.

Bekijk verblijf

Koffie met taart bij Koffiebar Bakkerij Kluts

Ontdek de gezellige vegan bakkerij en koffiebar, Koffiebar Bakkerij Kluts, in het hart van het centrum. Wij genoten hier van lekkere lattes met een zoete traktatie, zoals de choco mousse framboos taart en kaneelbol. Alles is hier vegan.

Instagram Koffiebar Bakkerij Kluts

Diner bij Jasmijn & Ik

Wij beleefden een culinaire ervaring bij Jasmijn & Ik, een Aziatisch restaurant waar Thaise, Vietnamese en Chinese koks alles zelf maken. Van dumplings tot langzaam geroosterde Thaise chilipasta, alle gerechten worden bereid met verse ingrediënten. Wij namen het verrassingsmenu met diverse gerechten en een dessert. Ze hebben hier ook genoeg vegetarische opties!

Instagram Jasmijn & Ik

Verlichte stadstour Utrecht Lumen

In de avond gingen wij mee op een verlichte stadstour, Utrecht Lumen. Hierbij ontdekten wij mooie plekjes en de verhalen achter verschillende kunstwerken. Een unieke inkijk in de geschiedenis van de stad!

Taartje bij Toetje

Tijdens onze wandeling door de stad kwamen we spontaan Toetje tegen, een verrassend zaakje met heerlijke huisgemaakte taartjes. Zeker een aanrader om hier te genieten van één van hun lekkernijen.

Instagram Toetje

Lunchen bij Tijm

Bij Tijm kun je terecht voor koffie, ontbijt, taartjes of lunch to stay/to go. Probeer de heerlijke loaded naan, pita bread en pokebowl met verse ingrediënten. Deze vonden wij een echte aanrader!

 

Instagram Tijm