Beste vs slechtste thuisbezorgd bestellen

Beste vs slechtste thuisbezorgd bestellen

Bekijk de video

Bekijk de video

Sushi test

In deze vlog nemen we jullie mee op een culinair avontuur! We hebben sushi besteld, niet alleen van de best beoordeelde, maar ook van de slechtst beoordeelde sushitent in Maastricht. Zijn ze erg verschillend qua smaak, presentatie, service? Wij delen onze ervaringen!

Ons verblijf vlakbij Maastricht

Wij verbleven in een super comfortabel 4-persoons appartement, verspreid over 2 verdiepingen, inclusief een sauna, op slechts 8 minuten rijden van het bruisende Maastricht! Met 6-persoons en 8-persoons appartementen beschikbaar, is dit een ideale keuze voor een ontspannen weekendje weg in Limburg.

Bekijk accommodatie

Sushi test

In deze vlog nemen we jullie mee op een culinair avontuur! We hebben sushi besteld, niet alleen van de best beoordeelde, maar ook van de slechtst beoordeelde sushitent in Maastricht. Zijn ze erg verschillend qua smaak, presentatie, service? Wij delen onze ervaringen!

Ons verblijf vlakbij Maastricht

Wij verbleven in een super comfortabel 4-persoons appartement, verspreid over 2 verdiepingen, inclusief een sauna, op slechts 8 minuten rijden van het bruisende Maastricht! Met 6-persoons en 8-persoons appartementen beschikbaar, is dit een ideale keuze voor een ontspannen weekendje weg in Limburg.

Bekijk accommodatie