Ons luxe 4-persoons verblijf met sauna vlakbij Maastricht

Ons verblijf vlakbij Maastricht

Bekijk de video

Bekijk de video

4-persoons appartement

Wij verbleven in een super comfortabel 4-persoons appartement, verspreid over 2 verdiepingen, inclusief een sauna, op slechts 8 minuten rijden van het bruisende Maastricht! Met 6-persoons en 8-persoons appartementen beschikbaar, is dit een ideale keuze voor een ontspannen weekendje weg in Limburg.

Bekijk accommodatie

4-persoons appartement

Wij verbleven in een super comfortabel 4-persoons appartement, verspreid over 2 verdiepingen, inclusief een sauna, op slechts 8 minuten rijden van het bruisende Maastricht! Met 6-persoons en 8-persoons appartementen beschikbaar, is dit een ideale keuze voor een ontspannen weekendje weg in Limburg.

Bekijk accommodatie