De leukste food spots in Amersfoort

De leukste food spots in Amersfoort

Bekijk de video

Bekijk de video

Bij Sophie 

Onze dag start bij Bij Sophie, hier kun je jezelf verwennen met heerlijke lunchgerechten, delicatessen en borrelhapjes. Ontdek daarnaast het winkeltje met allerlei delicatessen. Ons ontbijt bestond uit heerlijke wentelteefjes van suikerbrood en een knapperig vers croissantje. Een goed begin van onze tour!

Instagram Bij Sophie

Blur your life

Vervolgens gingen we door naar Blur your life, een cadeauwinkel met prachtige items en een gezellig café waar ze heerlijke koffie en taartjes serveren. Probeer zeker de winterse lattes en geniet van een smakelijk taartje!

Instagram Blur your life

SEM – Sla En Meer

Tijd voor de lunch bij SEM, gelegen aan de pittoreske gracht in Amersfoort. Hier heb je de keuze uit een uitgebreid assortiment vegetarische/veganistische opties, zoals smaakvolle salades, pita’s en verfrissende smoothies. Onze keuze viel op een heerlijke hummus en falafel salade.

Instagram SEM

The Blueberry

Voor een Amerikaans geïnspireerd ontbijt, lunchgerechten en huisgemaakte taartjes moet je bij The Blueberry zijn! Met een charmant pandje in het hart van Amersfoort bieden ze heerlijke pancakes en speciale lattes. Wij zaten inmiddels aardig vol dus wij genoten vaan heerlijke Chai latte.

Instagram The Blueberry

Buuf in de serre

Iets buiten het centrum ontdekken we Buuf in de serre, gelegen in een voormalig klooster. Hier kun je genieten van zelfgebakken taartjes tijdens ontbijt, lunch of high tea. Vooral de taartjes zijn een absolute aanrader!

Instagram Buuf in de serre

Bij Sophie 

Onze dag start bij Bij Sophie, hier kun je jezelf verwennen met heerlijke lunchgerechten, delicatessen en borrelhapjes. Ontdek daarnaast het winkeltje met allerlei delicatessen. Ons ontbijt bestond uit heerlijke wentelteefjes van suikerbrood en een knapperig vers croissantje. Een goed begin van onze tour!

Instagram Bij Sophie

Blur your life

Vervolgens gingen we door naar Blur your life, een cadeauwinkel met prachtige items en een gezellig café waar ze heerlijke koffie en taartjes serveren. Probeer zeker de winterse lattes en geniet van een smakelijk taartje!

Instagram Blur your life

SEM – Sla En Meer

Tijd voor de lunch bij SEM, gelegen aan de pittoreske gracht in Amersfoort. Hier heb je de keuze uit een uitgebreid assortiment vegetarische/veganistische opties, zoals smaakvolle salades, pita’s en verfrissende smoothies. Onze keuze viel op een heerlijke hummus en falafel salade.

Instagram SEM

The Blueberry

Voor een Amerikaans geïnspireerd ontbijt, lunchgerechten en huisgemaakte taartjes moet je bij The Blueberry zijn! Met een charmant pandje in het hart van Amersfoort bieden ze heerlijke pancakes en speciale lattes. Wij zaten inmiddels aardig vol dus wij genoten vaan heerlijke Chai latte.

Instagram The Blueberry

Buuf in de serre

Iets buiten het centrum ontdekken we Buuf in de serre, gelegen in een voormalig klooster. Hier kun je genieten van zelfgebakken taartjes tijdens ontbijt, lunch of high tea. Vooral de taartjes zijn een absolute aanrader!

Instagram Buuf in de serre