De leukste food spots in Zutphen

De leukste food spots in Zutphen

Bekijk de video

Bekijk de video

Roxo Lunchcafé

Roxo Lunchcaf√©, gelegen in het centrum van Zutphen, is een geweldige plek met een uitgebreid aanbod aan plantbased maaltijden, waardoor er voldoende keuze is voor vegetari√ęrs en veganisten. Ze serveren heerlijke ontbijtgerechten, zoals een smaakvolle acai bowl en fluffy pancakes. Daarnaast hebben ze een uitgebreide selectie aan verse thee.

Instagram Roxo

Sani

Schuin tegenover Roxo vind je Sani, een charmant eettentje in Zutphen dat bekend staat om zijn kleurrijke special lattes, smoothies en lekkere Italiaanse sandwiches. Een perfecte plek voor ontbijt, lunch of een smakelijk koffiemoment. Wij genoten hier van één van hun Special lattes met een versgebakken taartje.

Instagram Sani

Sultani

Voor het diner gingen wij door naar het restaruant Sultani, een Zuid-Europees/Marokkaans restaurant aan de Groenmarkt. Wat ons zo trok was de overvloed aan vegetarische opties, zoals de Mezze, een plateau met Midden-Oosterse vegetarische voorgerechten. Maar ook de heerlijke vegetarische Tajine was zeker een aanrader. Wat hebben wij genoten van deze maaltijd!

Instagram Sultani

Uffie’s

Wij sluiten deze dag af bij Uffie’s, een Engels eetcaf√© in Zutphen. Je kan hier onder andere terecht voor een uitgebreide lunch, diner of heerlijk dessert. Wij kwamen vooral voor dat laatste… Zo bestelden wij een Trifle van speculaas, mascarpone en winter-spice met stroopwafel-ijs en Chocolade-proeverij brownie, ijs, mousse en macaron. Dit was echt heaven!

Instagram Uffie’s

Roxo Lunchcafé

Roxo Lunchcaf√©, gelegen in het centrum van Zutphen, is een geweldige plek met een uitgebreid aanbod aan plantbased maaltijden, waardoor er voldoende keuze is voor vegetari√ęrs en veganisten. Ze serveren heerlijke ontbijtgerechten, zoals een smaakvolle acai bowl en fluffy pancakes. Daarnaast hebben ze een uitgebreide selectie aan verse thee.

Instagram Roxo

Sani

Schuin tegenover Roxo vind je Sani, een charmant eettentje in Zutphen dat bekend staat om zijn kleurrijke special lattes, smoothies en lekkere Italiaanse sandwiches. Een perfecte plek voor ontbijt, lunch of een smakelijk koffiemoment. Wij genoten hier van één van hun Special lattes met een versgebakken taartje.

Instagram Sani

Sultani

Voor het diner gingen wij door naar het restaruant Sultani, een Zuid-Europees/Marokkaans restaurant aan de Groenmarkt. Wat ons zo trok was de overvloed aan vegetarische opties, zoals de Mezze, een plateau met Midden-Oosterse vegetarische voorgerechten. Maar ook de heerlijke vegetarische Tajine was zeker een aanrader. Wat hebben wij genoten van deze maaltijd!

Instagram Sultani

Uffie’s

Wij sluiten deze dag af bij Uffie’s, een Engels eetcaf√© in Zutphen. Je kan hier onder andere terecht voor een uitgebreide lunch, diner of heerlijk dessert. Wij kwamen vooral voor dat laatste… Zo bestelden wij een Trifle van speculaas, mascarpone en winter-spice met stroopwafel-ijs en Chocolade-proeverij brownie, ijs, mousse en macaron. Dit was echt heaven!

Instagram Uffie’s