De leukste food spots in Dordrecht

De leukste food spots in Dordrecht

Bekijk de video

Bekijk de video

Pancake District

Onze dag begon bij Pancake District, een plek waar je hippe Amerikaanse pannenkoeken met toppings kunt proeven, inclusief gezondere opties met volkorenmeel, amandelmelk en chiazaad. Je hebt hier ook de mogelijkheid om je eigen pancake samen te stellen. Daarnaast kun je ook genieten van heerlijke lattes, smoothies of shakes.

Instagram Pancake District

No. 38 City Bakery Café

Een super schattige bakery waarbij alles om versheid. Hier vind je verse (huisgemaakte) taart, versgemalen koffie en lunch met verse producten.

Instagram City Bakery Café

Christa’s Cookies

Christa’s Cookies is gevestigd in het Stadshotel in Dordrecht. Wij werden enorm verrast door een heerlijke gebaksproeverij, vers bereid in eigen keuken. Je kunt hier super gezellig zitten en genieten van de lekkerste gerechtjes. Dit is zeker een plek waar wij vaker te vinden zullen zijn!

Instagram Christa’s Cookies

Lunchroom Zusjes

Zusjes ligt middenin het centrum en wordt gerund door twee zussen. Ze serveren vegetarisch en/of 100% plantaardig eten, bereid met biologische, natuurlijke en streekproducten. Wij genoten hier van een heerlijke Avocado toast en een Tempeh wrap. 

Instagram Zusjes

Pancake District

Onze dag begon bij Pancake District, een plek waar je hippe Amerikaanse pannenkoeken met toppings kunt proeven, inclusief gezondere opties met volkorenmeel, amandelmelk en chiazaad. Je hebt hier ook de mogelijkheid om je eigen pancake samen te stellen. Daarnaast kun je ook genieten van heerlijke lattes, smoothies of shakes.

Instagram Pancake District

No. 38 City Bakery Café

Een super schattige bakery waarbij alles om versheid. Hier vind je verse (huisgemaakte) taart, versgemalen koffie en lunch met verse producten.

Instagram City Bakery Café

Christa’s Cookies

Christa’s Cookies is gevestigd in het Stadshotel in Dordrecht. Wij werden enorm verrast door een heerlijke gebaksproeverij, vers bereid in eigen keuken. Je kunt hier super gezellig zitten en genieten van de lekkerste gerechtjes. Dit is zeker een plek waar wij vaker te vinden zullen zijn!

Instagram Christa’s Cookies

Lunchroom Zusjes

Zusjes ligt middenin het centrum en wordt gerund door twee zussen. Ze serveren vegetarisch en/of 100% plantaardig eten, bereid met biologische, natuurlijke en streekproducten. Wij genoten hier van een heerlijke Avocado toast en een Tempeh wrap. 

Instagram Zusjes