De leukste food spots in Nijmegen

De leukste food spots in Nijmegen

Bekijk de video

Bekijk de video

Nolita

Bij Nolita in Nijmegen kun je genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of tussendoortje. De menukaart biedt een verscheidenheid aan opties voor iedere smaak. We hebben hier genoten van twee soorten pancakes, die er prachtig uitzagen en ook nog eens heerlijk smaakten. Het sfeervolle interieur en de vriendelijke bediening maakt het zeker een aanrader om erheen te gaan!

Instagram Nolita

Bairro Rialto

Bairro Rialto biedt heerlijke verse maaltijden en lekkernijen. Wij hebben hier genoten van een huisgemaakte Chai latte met daarbij een cinnamon roll en een verrukkelijke salted caramel brownie. Het is een knusse plek, dus het kan zijn dat er niet altijd direct een plekje vrij is. Gelukkig is het ook mogelijk om het ’to go’ mee te nemen.

Instagram Bairro Rialto

Tati

Tati is een pareltje in Nijmegen dat zowel heerlijk, veganistisch eten als een gezellige sfeer biedt. Het zit gevestigd buiten het centrum van Nijmegen (ongeveer 15 min. lopen).

Dit veganistische restaurant heeft een gevarieerde lunchkaart vol met smaakvolle gerechten. Wij kozen voor een heerlijke pita met gegrilde groenten en hummus. De diverse en smaakvolle opties maken Tati een must-visit voor veganisten en liefhebbers van heerlijk eten.

Instagram Tati

Down Town

Gelegen naast Bairro Rialto. Bij Down Town ontdek je een heerlijke combinatie van lunchgerechten en koffies met lekkernijen. Het biedt een gezellige sfeer waar je door vriendelijke personeel bediend wordt. We hebben hier een heerlijke Latte macchiato en Matcha latte gedronken. Het is een bekende spot dus handig om daar rekening mee te houden. 

Instagram Down Town

Fresca

Gelegen aan een gezellige straat, te midden van diverse eetgelegenheden. Fresca is stijlvol ingericht en ademt een gezellige sfeer uit. Er is een ruime keuze aan opties voor ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes. Wij hebben hier genoten van een proefplankje met zelf samengestelde lekkernijen.  Een aanrader om hier eens langs te gaan!

Instagram Fresca

Nolita

Bij Nolita in Nijmegen kun je genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of tussendoortje. De menukaart biedt een verscheidenheid aan opties voor iedere smaak. We hebben hier genoten van twee soorten pancakes, die er prachtig uitzagen en ook nog eens heerlijk smaakten. Het sfeervolle interieur en de vriendelijke bediening maakt het zeker een aanrader om erheen te gaan!

Instagram Nolita

Bairro Rialto

Bairro Rialto biedt heerlijke verse maaltijden en lekkernijen. Wij hebben hier genoten van een huisgemaakte Chai latte met daarbij een cinnamon roll en een verrukkelijke salted caramel brownie. Het is een knusse plek, dus het kan zijn dat er niet altijd direct een plekje vrij is. Gelukkig is het ook mogelijk om het ’to go’ mee te nemen.

Instagram Bairro Rialto

Tati

Tati is een pareltje in Nijmegen dat zowel heerlijk, veganistisch eten als een gezellige sfeer biedt. Het zit gevestigd buiten het centrum van Nijmegen (ongeveer 15 min. lopen).

Dit veganistische restaurant heeft een gevarieerde lunchkaart vol met smaakvolle gerechten. Wij kozen voor een heerlijke pita met gegrilde groenten en hummus. De diverse en smaakvolle opties maken Tati een must-visit voor veganisten en liefhebbers van heerlijk eten.

Instagram Tati

Down Town

Gelegen naast Bairro Rialto. Bij Down Town ontdek je een heerlijke combinatie van lunchgerechten en koffies met lekkernijen. Het biedt een gezellige sfeer waar je door vriendelijke personeel bediend wordt. We hebben hier een heerlijke Latte macchiato en Matcha latte gedronken. Het is een bekende spot dus handig om daar rekening mee te houden.

Instagram Down Town

Fresca

Gelegen aan een gezellige straat, te midden van diverse eetgelegenheden. Fresca is stijlvol ingericht en ademt een gezellige sfeer uit. Er is een ruime keuze aan opties voor ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes. Wij hebben hier genoten van een proefplankje met zelf samengestelde lekkernijen.  Een aanrader om hier eens langs te gaan!

Instagram Fresca