De leukste food spots in Maastricht

De leukste food spots in Maastricht

Bekijk de video

Bekijk de video

Sweet Coffee

Ontdek Sweet Coffee met drie verschillende locaties in Maastricht. Zij bieden diverse heerlijke, zoete koffievarianten aan zoals de Malteser latte en Nutella chocolade latte, speciaal voor de liefhebbers van zoete koffie. Ook kun je hier terecht voor ontbijt of lunch. 

Instagram Sweet Coffee

Surfside Poké

Surfside Poké in Maastricht biedt snel, gezond en duurzaam Hawaïaans eten aan. Wij genoten van heerlijke (vegetarische) poké bowls die we zelf hebben samengesteld. Echt een aanrader voor een voedzame maaltijd!

Instagram Surfside Poké

Olivia’s

Midden op de markt in Maastricht vind je Olivia’s, een knusse lunchroom. Onze aanrader: speculoospannenkoeken met een verfrissende proteïneshake. Een absolute must-try! Ze bieden zowel heerlijke gezonde opties als smulopties.

Instagram Olivia’s

’t Keukske

Bij ’t Keukske, de ambachtelijke koekmakerij in Maastricht, worden dagelijks verse koeken gebakken met voornamelijk lokale ingrediënten voor een authentieke smaakbeleving. Wij hebben enorm genoten van deze smaakvolle koeken.

Instagram ’t Keukske

Preps

Preps bevindt zich in een gezellig straatje in Maastricht. Deze hotspot biedt een heerlijke selectie vegan-friendly gebak en een uitgebreide menukaart met gezonde en verse gerechten die er ook nog eens prachtig uitzien.

Instagram Preps

Sweet Coffee

Ontdek Sweet Coffee met drie verschillende locaties in Maastricht. Zij bieden diverse heerlijke, zoete koffievarianten aan zoals de Malteser latte en Nutella chocolade latte, speciaal voor de liefhebbers van zoete koffie. Ook kun je hier terecht voor ontbijt of lunch.

Instagram Sweet Coffee

Surfside Poké

Surfside Poké in Maastricht biedt snel, gezond en duurzaam Hawaïaans eten aan. Wij genoten van heerlijke (vegetarische) poké bowls die we zelf hebben samengesteld. Echt een aanrader voor een voedzame maaltijd!

Instagram Surfside Poké

Olivia’s

Midden op de markt in Maastricht vind je Olivia’s, een knusse lunchroom. Onze aanrader: speculoospannenkoeken met een verfrissende proteïneshake. Een absolute must-try! Ze bieden zowel heerlijke gezonde opties als smulopties.

Instagram Olivia’s

’t Keukske

Bij ’t Keukske, de ambachtelijke koekmakerij in Maastricht, worden dagelijks verse koeken gebakken met voornamelijk lokale ingrediënten voor een authentieke smaakbeleving. Wij hebben enorm genoten van deze smaakvolle koeken.

Instagram ’t Keukske

Preps

Preps bevindt zich in een gezellig straatje in Maastricht. Deze hotspot biedt een heerlijke selectie vegan-friendly gebak en een uitgebreide menukaart met gezonde en verse gerechten die er ook nog eens prachtig uitzien.

Instagram Preps