De leukste food spots in Enschede

De leukste food spots in Enschede

Bekijk de video

Bekijk de video

Stoet

Stoet is gevestigd in de Bibliotheek in Enschede. Je kan er terecht voor lekkere koffies, taartjes of lunch. Wij hebben hier genoten van een heerlijk ontbijt en bestelden wentelteefjes, een falafel toast en een croissantje. Als je daar zit kijk je je ogen uit met wat er allemaal om je heen te zien is, alles behalve een saaie omgeving! Ze hebben verschillende knusse plekjes gecreëerd waar je gezellig kan bijkletsen.

Ze bieden daarnaast ook verschillende lekkere drankjes aan zoals een Chai latte, ijskoffie en Crazy caramel latte. Ook voor vegetariërs en veganisten is er genoeg keuze. Zo serveren ze ook verschillende veganistische yoghurtbowls, wraps, toasts, tosti’s en zoete lekkernijen zoals apple crumble, brownie en muffins.

Instagram Stoet

Frank & Charlie

Frank & Charlie is een perfecte spot voor ontbijt, lunch en alles daar tussen in. Het is een populaire plek dus het kan zijn dat je even in de rij moet staan maar het is het zeker waard! Er is een uitgebreide menukaart met voor ieder wat wils. De gerechten zien er heel mooi, kleurrijk en smaakvol uit. Bij binnenkomst zie je al allerlei lekkere taarten en cakes in de vitrine staan. Wij kozen voor een Chai latte en een heerlijke Passievrucht cheesecake. Het personeel was erg vriendelijk en vlot. Zeker een aanrader voor als je in Enschede bent!

Instagram Frank & Charlie

ETN Saladebar

ETN Saladebar is dé plek in Enschede voor veganisten en vegetariërs. Alles is namelijk 100% vegan. Het is niet alleen een saladebar maar ook een vegan bakkerij. Zo serveren ze salades, soep, smoothies, wraps, toasts en taarten. Het is een wat kleinschaliger tentje, je kan daar zitten en genieten van het eten maar je kan het ook meenemen. Wij kozen hier voor een zelf samengestelde salade met hummus, kikkererwten, zoete aardappel en diverse groenten. Let wel even op de openingstijden ze zijn namelijk open van donderdag tot en met zaterdag.

Instagram ETN

Rosy’s

Rosy’s in Enschede is een heel schattig koffiezaakje dat gevestigd zit in Van Loenshof. Het is een gezellige plek waar ze koffie, taart en lunch serveren. Als je binnenkomt kijk je je ogen al uit met het al het lekkers dat er op de toonbank ligt. Wij genoten hier van een proefplankje, hierbij krijg je verschillende lekkernijen op een plankje. Ideaal voor als je niet kunt kiezen! En de smaak… dit was echt zo lekker. Je kan proeven dat dit met veel aandacht is bereid. Deze plek wil je niet missen!

Instagram Rosy’s

Stoet

Stoet is gevestigd in de Bibliotheek in Enschede. Je kan er terecht voor lekkere koffies, taartjes of lunch. Wij hebben hier genoten van een heerlijk ontbijt en bestelden wentelteefjes, een falafel toast en een croissantje. Als je daar zit kijk je je ogen uit met wat er allemaal om je heen te zien is, alles behalve een saaie omgeving! Ze hebben verschillende knusse plekjes gecreëerd waar je gezellig kan bijkletsen.

Ze bieden daarnaast ook verschillende lekkere drankjes aan zoals een Chai latte, ijskoffie en Crazy caramel latte. Ook voor vegetariërs en veganisten is er genoeg keuze. Zo serveren ze ook verschillende veganistische yoghurtbowls, wraps, toasts, tosti’s en zoete lekkernijen zoals apple crumble, brownie en muffins.

Instagram Stoet

Frank & Charlie

Frank & Charlie is een perfecte spot voor ontbijt, lunch en alles daar tussen in. Het is een populaire plek dus het kan zijn dat je even in de rij moet staan maar het is het zeker waard! Er is een uitgebreide menukaart met voor ieder wat wils. De gerechten zien er heel mooi, kleurrijk en smaakvol uit. Bij binnenkomst zie je al allerlei lekkere taarten en cakes in de vitrine staan. Wij kozen voor een Chai latte en een heerlijke Passievrucht cheesecake. Het personeel was erg vriendelijk en vlot. Zeker een aanrader voor als je in Enschede bent!

Instagram Frank & Charlie

ETN Saladebar

ETN Saladebar is dé plek in Enschede voor veganisten en vegetariërs. Alles is namelijk 100% vegan. Het is niet alleen een saladebar maar ook een vegan bakkerij. Zo serveren ze salades, soep, smoothies, wraps, toasts en taarten. Het is een wat kleinschaliger tentje, je kan daar zitten en genieten van het eten maar je kan het ook meenemen. Wij kozen hier voor een zelf samengestelde salade met hummus, kikkererwten, zoete aardappel en diverse groenten. Let wel even op de openingstijden ze zijn namelijk open van donderdag tot en met zaterdag.

Instagram ETN

Rosy’s

Rosy’s in Enschede is een heel schattig koffiezaakje dat gevestigd zit in Van Loenshof. Het is een gezellige plek waar ze koffie, taart en lunch serveren. Als je binnenkomt kijk je je ogen al uit met het al het lekkers dat er op de toonbank ligt. Wij genoten hier van een proefplankje, hierbij krijg je verschillende lekkernijen op een plankje. Ideaal voor als je niet kunt kiezen! En de smaak… dit was echt zo lekker. Je kan proeven dat dit met veel aandacht is bereid. Deze plek wil je niet missen!

Instagram Rosy’s