De leukste food spots in Deventer

De leukste food spots in Deventer

Bekijk de video

Bekijk de video

LOU

LOU is een sfeervol restaurant waar je kunt genieten van heerlijke gerechten en lekkernijen. Het menu biedt een diversiteit aan opties voor ontbijt, lunch en tussendoortjes. Met veel plezier hebben wij hier genoten van onze chocolade yoghurtbowls en kleurrijke lattes. Wij beschouwen het als een ideale plek om te ontspannen en te genieten van lekker eten wanneer je in Deventer bent. 

Instagram LOU

Tearose

Tearose is een charmante tearoom waar je kunt genieten van een high tea en diverse Britse gerechten. Een leuk feitje is dat ze hier meer dan 100 soorten thee serveren, samen met heerlijke zoete en hartige hapjes, zoals versgebakken scones! Hoewel wij niet per se fan zijn van de Britse keuken, was dit voor ons een plezierige ervaring. Als je echter een liefhebber bent van de Britse keuken, is dit echt the place to be!

Instagram Tearose

TOAST

Toast is ons favoriete tentje in Deventer waar je kunt genieten van heerlijke lattes, over-the-top pancakes, kleurrijke bowls en vers belegde toasts. Wij zijn vooral fan van de pancakes, wentelteefjes en de heerlijke zoete aardappelfriet. Daarnaast is dit ook echt een Instagram-waardige plek om te bezoeken. Zeker een aanrader!

Instagram TOAST

Parkcafé Mees

Parkcafé Mees is een sfeervol restaurant op het vogeleiland in Deventer. Je kan hier ontbijten, lunchen of koffie drinken op een gezellig terras met prachtig uitzicht. Vooral met mooi weer raden wij deze plek aan. Wel handig om van tevoren even te reserveren aangezien er ook vaak besloten feesten worden gegeven.

Instagram Parkafé Mees

LOU

LOU is een sfeervol restaurant waar je kunt genieten van heerlijke gerechten en lekkernijen. Het menu biedt een diversiteit aan opties voor ontbijt, lunch en tussendoortjes. Met veel plezier hebben wij hier genoten van onze chocolade yoghurtbowls en kleurrijke lattes. Wij beschouwen het als een ideale plek om te ontspannen en te genieten van lekker eten wanneer je in Deventer bent.

Instagram LOU

Tearose

Tearose is een charmante tearoom waar je kunt genieten van een high tea en diverse Britse gerechten. Een leuk feitje is dat ze hier meer dan 100 soorten thee serveren, samen met heerlijke zoete en hartige hapjes, zoals versgebakken scones! Hoewel wij niet per se fan zijn van de Britse keuken, was dit voor ons een plezierige ervaring. Als je echter een liefhebber bent van de Britse keuken, is dit echt the place to be!

Instagram Tearose

TOAST

Toast is ons favoriete tentje in Deventer waar je kunt genieten van heerlijke lattes, over-the-top pancakes, kleurrijke bowls en vers belegde toasts. Wij zijn vooral fan van de pancakes, wentelteefjes en de heerlijke zoete aardappelfriet. Daarnaast is dit ook echt een Instagram-waardige plek om te bezoeken. Zeker een aanrader!

Instagram TOAST

Parkcafé Mees

Parkcafé Mees is een sfeervol restaurant op het vogeleiland in Deventer. Je kan hier ontbijten, lunchen of koffie drinken op een gezellig terras met prachtig uitzicht. Vooral met mooi weer raden wij deze plek aan. Wel handig om van tevoren even te reserveren aangezien er ook vaak besloten feesten worden gegeven.

Instagram Parkafé Mees