De leukste food spots in Arnhem

De leukste food spots in Arnhem

Bekijk de video

Bekijk de video

Anne & Max

Een bekende keten die in verschillende steden te vinden is. Bij Anne & Max kun je genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of tussendoortje. De menukaart biedt een breed scala aan opties voor alle smaken. We hebben hier genoten van een heerlijk onbijt(je) die bestond uit bananenbrood en een acai bowl. Het gezellige terras en het verse, smaakvolle eten maken dit voor ons een ideale plek.

Instagram Anne & Max

Xoco

Deze zaak kwamen we spontaan tegen! Xoco is een chocolaterie die onder andere de verrukkelijke bonbons, macarons en truffels verkoopt. Wij kregen er een paar mee om te proeven en wat hebben we hiervan genoten! Een echte aanrader om hier wat lekkers te halen als je Arnhem bezoekt!

Instagram Xoco

MAMS Coffee

MAMS Coffee is een top locatie voor liefhebbers van koffie en ontbijt, met name populair onder studenten. Wij hebben hier genoten van een grote matcha latte en een normale latte, met daarbij twee heerlijke gebakjes. Het vriendelijke personeel en het smakelijke eten maakten het bezoek een leuke ervaring.

Instagram MAMS Coffee

Prut

Prut in Arnhem is een knusse plek waar je kunt genieten van diverse koffies en Midden-Oosterse lekkernijen. Voor ons was het een verfrissende ervaring in vergelijking met de andere eetgelegenheden. We hebben hier genoten van een hartigere maaltijd, namelijk een fatoush salade met pita brood en heerlijke dips, waaronder labneh, hummus en muhammara. Smaken die we nog niet eerder hadden geproefd, echt een aanrader!

Instagram Prut

HOEK

Dit leuke koffietentje hoort bij Hotel Haarhuis en ligt vlak naast het Centraal Station van Arnhem. Wij genoten hier van een warm drankje met twee gebakjes die geen toegevoegde suikers bevatten. Deze waren heerlijk van smaak en zagen er voor het oog ook nog eens prachtig uit. Daarnaast heeft HOEK een mooie, luxe inrichting waar je gezellig kunt zitten. 

Instagram HOEK

Eetwinkel STROOM

Eetwinkel STROOM in Arnhem biedt heerlijke maaltijden en lekkernijen voor ontbijt, lunch en diner. We begonnen met een heerlijke latte maar besloten uiteindelijk ook nog een ‘Middle East Bowl’ te bestellen! Een heerlijke bowl, vol kleur en smaak. Hoewel het een stukje lopen is vanaf Arnhem Centraal, (gelegen bij station Velperpoort) is het zeker de moeite waard!

 

Instagram Eetwinkel Stroom

Anne & Max

Een bekende keten die in verschillende steden te vinden is. Bij Anne & Max kun je genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of tussendoortje. De menukaart biedt een breed scala aan opties voor alle smaken. We hebben hier genoten van een heerlijk onbijt(je) die bestond uit bananenbrood en een acai bowl. Het gezellige terras en het verse, smaakvolle eten maken dit voor ons een ideale plek.

Instagram Anne & Max

Xoco

Deze zaak kwamen we spontaan tegen! Xoco is een chocolaterie die onder andere de verrukkelijke bonbons, macarons en truffels verkoopt. Wij kregen er een paar mee om te proeven en wat hebben we hiervan genoten! Een echte aanrader om hier wat lekkers te halen als je Arnhem bezoekt!

Instagram Xoco

MAMS Coffee

MAMS Coffee is een top locatie voor liefhebbers van koffie en ontbijt, met name populair onder studenten. Wij hebben hier genoten van een grote matcha latte en een normale latte, met daarbij twee heerlijke gebakjes. Het vriendelijke personeel en het smakelijke eten maakten het bezoek een leuke ervaring.

Instagram MAMS Coffee

Prut

Prut in Arnhem is een knusse plek waar je kunt genieten van diverse koffies en Midden-Oosterse lekkernijen. Voor ons was het een verfrissende ervaring in vergelijking met de andere eetgelegenheden. We hebben hier genoten van een hartigere maaltijd, namelijk een fatoush salade met pita brood en heerlijke dips, waaronder labneh, hummus en muhammara. Smaken die we nog niet eerder hadden geproefd, echt een aanrader!

Instagram Prut

HOEK

Dit leuke koffietentje hoort bij Hotel Haarhuis en ligt vlak naast het Centraal Station van Arnhem. Wij genoten hier van een warm drankje met twee gebakjes die geen toegevoegde suikers bevatten. Deze waren heerlijk van smaak en zagen er voor het oog ook nog eens prachtig uit. Daarnaast heeft HOEK een mooie, luxe inrichting waar je gezellig kunt zitten.

Instagram HOEK

Eetwinkel STROOM

Eetwinkel STROOM in Arnhem biedt heerlijke maaltijden en lekkernijen voor ontbijt, lunch en diner. We begonnen met een heerlijke latte maar besloten uiteindelijk ook nog een ‘Middle East Bowl’ te bestellen! Een heerlijke bowl, vol kleur en smaak. Hoewel het een stukje lopen is vanaf Arnhem Centraal, (gelegen bij station Velperpoort) is het zeker de moeite waard!

 

Instagram Eetwinkel Stroom