Kerstmarkt snacks testen in Oberhausen

Kerstmarkt snacks in Oberhausen

Bekijk de video

Bekijk de video

Kerstmarkt Oberhausen

In deze video nemen we jullie mee naar de kerstmarkt in Oberhausen! Deze vindt plaats van 18 november tot 23 december (2023). Ontdek samen met ons de gezellige kraampjes, heerlijke snacks en feestelijke sfeer die deze stad te bieden heeft!

We beginnen onze dag bij het winkelcentrum Centro, waar gratis parkeren mogelijk is. Daarna shoppen we in het winkelcentrum dat helemaal gehuld is in de kerstsfeer.

Vervolgens gaan we naar de kerstmarkt om te ontdekken wat hier allemaal voor lekkers te vinden is! We hebben verschillende heerlijke lekkernijen geproefd zoals pizza-brood, appelbeignets, gepofte aardappel en fruit met chocolade. In onze vlog delen onze ervaring en beoordeling! 

Kerstmarkt Oberhausen

In deze video nemen we jullie mee naar de kerstmarkt in Oberhausen! Deze vindt plaats van 18 november tot 23 december (2023). Ontdek samen met ons de gezellige kraampjes, heerlijke snacks en feestelijke sfeer die deze stad te bieden heeft!

We beginnen onze dag bij het winkelcentrum Centro, waar gratis parkeren mogelijk is. Daarna shoppen we in het winkelcentrum dat helemaal gehuld is in de kerstsfeer.

Vervolgens gaan we naar de kerstmarkt om te ontdekken wat hier allemaal voor lekkers te vinden is! We hebben verschillende heerlijke lekkernijen geproefd zoals pizza-brood, appelbeignets, gepofte aardappel en fruit met chocolade. In onze vlog delen onze ervaring en beoordeling!