Kerstgrot Valkenburg & Overnachting Maastricht

Kerstgrot Valkenburg & Overnachting Maastricht

Bekijk de video

Bekijk de video

Ons verblijf in Maastricht

In Maastricht hebben we genoten van een fantastisch verblijf in het Urban Residences hotel! Deze ruime suites zijn beschikbaar vanaf €136 per nacht en zijn compleet uitgerust met een keuken, woonkamer en bevinden zich op een ideale locatie midden in het hart van Maastricht. Het vormt de perfecte uitvalsbasis voor een dagje Maastricht en een bezoek aan de kerstmarkt in Valkenburg. Bekijk hier de accommodatie.

Valkenburg Kerstmarkt

De kerstmarkt in Valkenburg is slechts 15 minuten rijden vanaf Maastricht. Tijdens dit bezoek aan Valkenburg zijn we in de kabelbaan naar de Wilhelminatoren geweest, verkenden we de grootste ondergrondse kerstmarkt in Europa in de gemeentegrot en ontdekken we Santa’s Village op de bovengrondse markt. Daarnaast is het centrum van Valkenburg ook super gezellig om doorheen te lopen met alle kerstverlichting en verwarmde terrassen. 

Eten bij Pistache Streetfood Bar

Een gezellige plek waar wij hebben genoten van heerlijk eten is bij Pistache Streetfood Bar. Ze bieden een uitgebreid menu met onder andere lekkere nacho’s, tacos, burgers en een gevarieerde selectie van 50 verschillende cocktails. Vooral de vegetarische opties vielen bij ons in de smaak, waaronder verrukkelijke vegan bitterballen en zoete aardappelfriet.

Instagram Pistache Streetfood Bar

Ons verblijf in Maastricht

In Maastricht hebben we genoten van een fantastisch verblijf in het Urban Residences hotel! Deze ruime suites zijn beschikbaar vanaf €136 per nacht en zijn compleet uitgerust met een keuken, woonkamer en bevinden zich op een ideale locatie midden in het hart van Maastricht. Het vormt de perfecte uitvalsbasis voor een dagje Maastricht en een bezoek aan de kerstmarkt in Valkenburg. Bekijk hier de accommodatie.

 

Valkenburg Kerstmarkt

De kerstmarkt in Valkenburg is slechts 15 minuten rijden vanaf Maastricht. Tijdens dit bezoek aan Valkenburg zijn we in de kabelbaan naar de Wilhelminatoren geweest, verkenden we de grootste ondergrondse kerstmarkt in Europa in de gemeentegrot en ontdekken we Santa’s Village op de bovengrondse markt. Daarnaast is het centrum van Valkenburg ook super gezellig om doorheen te lopen met alle kerstverlichting en verwarmde terrassen. 

Eten bij Pistache Streetfood Bar

Een gezellige plek waar wij hebben genoten van heerlijk eten is bij Pistache Streetfood Bar. Ze bieden een uitgebreid menu met onder andere lekkere nacho’s, tacos, burgers en een gevarieerde selectie van 50 verschillende cocktails. Vooral de vegetarische opties vielen bij ons in de smaak, waaronder verrukkelijke vegan bitterballen en zoete aardappelfriet.

Instagram Pistache Streetfood Bar